SSK Hizmet Dökümü 2014

Ssk hizmet dökümü 2014 yılında yenilendi ve ssk sorgulama yapıp sigorta hizmet bilgisi dökümü almak isteyenler için oldukça detaylı ssk sorgu menüleri eklendi. Ssk hizmet dökümü 2014 uygulaması sayesinde şifresiz ssk sorgulamalarına devam ediliyor. Güncel menülerin eklenmesiyle genel sağlık sigortası GSS sorgulama işlemleri de kolayca yapılmaya başlandı.

Vatandaşın devlet birimleriyle en haşır neşir olduğu kurum Sosyal Güvenlik Kurumu olan SGK’dır. Her gün yüzbinlerce vatandaş ssk hizmet dökümü alarak gerek emeklilik hesaplaması, gerek ssk işe giriş tarihini öğrenmek için gerekse de güncel ssk prim sorgulama sonuçlarını görüntüleme amacıyla ssk hizmet dökümü alıyor. Sigortalı çalışanların yanı sıra sigortasız olan gss programına dahil olanlarda esgm üzerinden sağlanan bu hizmetten yararlanabiliyor.

Ssk hizmet dökümü sorgulamak için esgm sayfasına girmeniz gerekmektedir. Bu sayfa oldukça sadedir ve sizden tc kimlik numaranızı ve diğer kimlik bilgilerinizi girmeniz istenecek şekildedir. Bilgiler girildikten sonra sorgula dediğinizde ssk hizmet dökümü almak için hizmet bilgisi yazılı alandaki 4a hizmet bilgisi ya da 4c hizmet bilgisi bölümüne girmeniz yeterlidir. Buraya girdiğinizde ssk hizmet dökümü karşınıza sigorta başlangıç tarihinden itibaren görüntülenecektir.

Ssk hizmet dökümü aldığınızda listeler şeklinde aylık ve yıllık olarak toplam ödenmiş ssk prim sayısını ve diğer detaylı bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

Burada yapmış olduğunu ssk hizmet sorgulama işlemi şifresiz ssk sorgulama olarak bilinmektedir. Tc no ile ssk hizmet dökümü almak için esgm girişi yapmanız yeterlidir. Unutmayın, SGK’nın esgm sayfasından başka bir alanda şifresiz ssk hizmet dökümü almak ya da tc ile ssk sorgulama yapmak mümkün değildir. Bu konuda dikkatli olunuz.

Benzer Gönderiler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir